Hetkel kuum:

SAATES: Marta Kislov

[sonaar_audioplayer artwork_id="" feed="https://goodnewspodcast.ee/wp-content/uploads/2023/11/2023-11-13-GoodNews-Podcast-006-Marta-Kislov.mp3" feed_title="#6: Marta Kislov" hide_track_title="true" hide_trackdesc="true" feed_img="#"...

Otsid hea elu loomiseks …

Inspiratsiooni, juhiseid,  motivatsiooni ja juhatust?

Oled õiges kohas!

Siit leiad Eesti ägedate inimeste ELU LOOD, NÕUANDED JA VASTUSED 7 ELULISELE KÜSIMUSELE! Las heade inimeste head sõnad muudavad ka sinu maailma!

Podcast

UUSIMAD EPISOODID

SAATES: Johann Urb

SAATES: Johann Urb

Goodnews podcast’is #5 on stuudios külas Eestis sündinud, USA endine näitleja ja modell, praegu enesearengu teejuhi ja mentorina tegutsev Johann Urb.

listen now
SAATES: Al Paldrok

SAATES: Al Paldrok

Goodnews podcast’is #4 on stuudios külas skulptor, performance-kunstnik ja graafik Al Paldrok. Ta arendab performace-kunsti üle kogu maailma, olles välismaal tuntum kui kodumaal.

listen now
SAATES: Mai-Liis Kivistik

SAATES: Mai-Liis Kivistik

GoodNews podcast’is #3 on stuudios külas loodusterapeut, terviseedendaja, joogaõpetaja, teadlike treeningute juht, loodusravi eestkõneleja ja ettevõtja Mai-Liis Kivistik.

listen now
SAATES: Janika Koch-Mäe

SAATES: Janika Koch-Mäe

GoodNews podcast’is #2 on stuudios külas personaal- ja rühmatreener ja toitumisnõustaja Janika Koch-Mäe. Janika südameasjaks on olla toeks inimestele, kes soovivad oma elukvaliteeti päriselt tervislikumaks muuta.

listen now
SAATES: Tiit Trofimov

SAATES: Tiit Trofimov

GoodNews podcast’is #1 on stuudios külas enesearengu teejuht, meditatsiooniõpetaja, vaimsete suurseminaride ja vaimse tervise väereiside korraldaja, ekstaatiliste alkoholi vabade tantsupidude maaletooja ning raamatu „Lõpp on algus“ autor Tiit Trofimov.

listen now